Afhalen & Bezorgen tijdens corona virus

Al Vesuvio

Een écht familiebedrijf

Stukje

Geschiedenis

Vincenzo en Saskia Esposito runnen al 23 jaar met hart en ziel hun ristorante in het Noord-Brabantse dorp Gemert. Vincenzo heeft in Napoli van zijn eigen ‘mamma’ leren koken die mama kwam voorheen regelmatig naar nedeland helaas is mama in juli 2006 plotseling overleden Maar Vincenzo heeft de Italiaanse kookkunst perfect onder de knie.

IMG_8000

Op de foto ziet u van links naar recht Tess Esposito { Schoondochter en gastvrouw} Saskia Esposito {eigenaresse meestal werkzaam in de keuken} Sergio Lana {Neef van Vincenzo en pizzabakker} Michele Esposito{zoon en kok} Vincenzo Esposito {eigenaar en Gastheer}

Het is u vast wel duidelijk dat Al Vesuvio een op en top familiebedrijf is. In het restaurant heerst een gemoedlijke sfeer. Hier geen overbodige liflafjes, maar simpelweg eerlijk voedsel. Verschillende pasta’s, heerlijke kleine broodjes en het pizzadeeg worden met de hand gemaakt. Alle vlees- en visgerechten worden geserveerd met bijlage. Een specialiteit van het huis is de Spezzatino della Nonna, een vleesgerecht met pasta en salade, oorspronkelijk door oma bedacht. Tevens is het restaurant elke week op de krijtborden nieuwe gerechten te zien.We hebben een keuze uit diverse soorten Italiaanse wijnen of Italiaans bier Nastro Azzurro.

Ook wanneer er iets te vieren valt, zorgt Vincenzo voor een culinaire opluistering. Op aanvraag kunnen er in Al Vesuvio feesten worden gevierd, zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Vincenzo zorgt dan voor een voortreffelijk Italiaans buffet, zodat u met vele Italiaanse specialiteiten kennis kunt maken. Twee keer per jaar vindt er in Al Vesuvio een Italiaanse avond plaats, waar u behalve lekker eten ook kunt genieten van live muziek gespeeld door muzikanten uit Zuid-Italië. De familie Esposito verwelkomt u graag in hun gezellige restaurantje.